OST Qalesya

  • 2
Assalamualaikum.

Ini lagu OST Qalesya. Sedap, tapi lagu dia pendek je memandangkan Astro buat lagu ini khas untuk cerita ini semata-mata. Satu lagi, tajuk lagu ini bukan Pelangi Kehidupan, tetapi people of the Internet named it so sempena blog bernama Pelangi Kehidupan yang siarkan lirik lagu ini. Anyway, have fun on listening it!



Ada satu yang hilang.
Di dalam hatiku.
Mengusik lara hati.
Saat menginginkanmu.
Terapung luruh jiwaku.
Sejak kau pergi.
Dan aku hanya diam.
Biarkan kau menghilang.
Dan untuk selamanya..

Kini haruskah aku sendiri?
Tanpamu lagi.
Temani hariku.
Lihat aku pun merintih diri.
Menantikanmu.
Dalam pelukanku.

Assalamualaikum.

P/S: Takde kena mengena ngan situasi hidup aku sekarang =_=

2 comments:

  1. igtkn hati sudah berbunga..
    hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati ni takleh berbunga dah. Post effect of doing da assignment.

      Delete