Yes! No! No! Yes!

  • 0
Assalamualaikum.

Sejak pertama kali aku menonton video ini semasa menonton viral videos dalam Bugs Bunny'd oleh RWJ, aku tau pada saat itu aku mesti upload video ni kat blog. Disebabkan time tu masih baru lagi video ini keluar, jadi susah nak cari Youtubers yang upload video ini dengan English subs. Memandangkan sudah sebulan, aku dah jumpa rip video from RWJ sendiri. Yeay! Selamat menonton :)


Tata! Salam :)

P/S: Aku nak buat kat budak-budak keciklah nanti. HAHA.

No comments:

Post a Comment